I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, January 27, 2011

Selalu melepak dengan mereka ! KUO rangers!

Salamm...

Haaa baru je sekejap tadi balik dari melepak dengan mereka..
Macam biasa, senang je aku nak cari diorang ni,
around 10PM pergi je la dekat kedai Shahira Bahtera, confirm jumpe!
hahahahahaha.......

memang selalu lepak sesame,
sem lepas aku jarang melepak dengan diorang,
sem ni agak kebosanan dok rumah sewa,
tu yang keluar minum2 tuuu...
bukan ape, relax je otak ni bila melepak same2..
huu haa sane, huu haa sini...
usha sane.. usha sini...
gelak sane... gelak sini...

mase makin lame makin berlalu...
diam tak diam dah 2 tahun kat sini...
so guna la kesempatan yang ada dengan kawan2...
nanti dah habis belajar teringat2 pulak...
hahahahhaa....

marilah aku kenalkan mereka yang terlibat!
[ade lagi geng lain, cuma aku letak picture ni sebab picture ni nampak best! kah3]
hahahaha

yang ini Wawan : asal Batu Pahat
yang ni Kuyie : asal Klate
yang ni Samsul : asal Batu Pahat
yang ni Amin : pon Batu Pahat gak
[aku spesifik tempat : rengit]
yang ni orang jauh : Tyqo : Sarawak
amacam??? hensem??
kah kah kah kah

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!