I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 30, 2009

semoga usop cepat sembuh



salam, al-kisahnya ia berlaku ke atas seorang kawan aku. sabtu lepas, diantara jam 4.30 petang. al-kisahnya ia berlaku di taman mida,segamat. sekarang usop berada di hospital segamat. pada kawan2 yang belum melawat dia, sila2 la melawat ya, di wad 6...

tiada apa yang dapat aku kongsikan, cuma diharapkan agar mohd. yusuf bin rohmat segera sembuh.. final exam pon dah nak dekat kan?? hopefully usop tabah dan kuat menghadapi dugaan. marilh sama2 kita doakan kepada Allah agar usop cepat sehat!! aminn..

p/s : ramai member2 aku dah menjamah jalan2 kat segamat ni! termasuklah aku. huhu.. aku eksiden ptengahan tahun 2008, sekitar jam 12pm ke atas. haha.. area taman mida juga tu! aiyaa..

3366 : eksiden di yong peng



salamm, ondaway nak pulang ke kluang selepas menziarahi usop di hospital segamat, aku terserempak satu kemalangan di yong peng, betul2 dihadapan masjid jamek. tak tahu la punca dia apa, cume langgar divider tengah2 jalan, and stop dekat tiang lampu tu..

toyota vios kalau tak silap aku, agak remuk juga la bahagian depan kereta tu..
aku dengar polis tu kata kat kawan dia, 3366!! (paham2 je laaa..hehe)


video

Sunday, March 8, 2009

nazrul!! tahniah3 masuk AF7!! hehe

same tak kedua2 wajah di atas ni?? hehe.. mesti korang agree dengan aku kan?? hehe.. haha,sebenarnya aku sesaje je nak upload gambar terbaru pelajar AF7 dari johor bahru, namenya yazid,yang sebelah kiri tu.. yang kanan tu pulak housemate dan kwn baek aku kat uitm segamat,namenye mohd nazrol bin mahat. haha.. famous ko nazrol pasni.

AFUNDI NAZRUL!!!! hehe

hehe..sori nazrol,hik3.. actually saje mau bikin gimik maa...
sebab pelajar aF7 yang baru masuk ni muke sebijik dengan nazrol,kawan baek aku kat uitm segamat tu,hahaha... buat naz, jangan panas hati ek.. aku saje nak buat kau femes maaa..
gambate!! hehe

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!