I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, June 9, 2010

beLon panas di batu pahat~

salam,

entry kali ni tentang sebuah belon panas di dataran batu pahat. haha.. ingat dekat putrajaya saja yang ada. batu pahat pon ada ma (but seBelon je la,itu pon seharu je) hak3.. mungking sesuatu yang jangkal mengenai belon panas tersebut di sini, maka ramai yang mengerumi sekeliling dataran. waaaaa teruja, kalau xsilap aku, ni first time aku tengok belon panas sebesar ni seumur hidup aku kot. hehe..

lebih menyeronokkan pada waktu tu juga ada sepasang pengantin, siap berbaju pengantin plak tu! depa dok ambil gambar mebi untuk kenang2an kot.. tak mau cerita panjang, so tengok la serba sedikit gambar yang ada untuk dikongsi bersama. bye!


1 comment:

+ shiedefu a.k.a aku org biasa+ said...

hahahaha...aritu kat ptjaya pon ade gek pengantin nek belon pnas...
:P

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!