I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, February 3, 2009

aku bangga kerana ianya KLUANG (part 1) ranking no1!

yezaaaa!! top ranking no1 fenomena kat kluang. hehe.. nak kata fenomena tak la sangat, sebab aku rase banyak lagi tempat makan yang lagi best. cuma KLUANG RAIL COFFEE yang terletak dekat stesen keretapi kluang ni mempunyai brand yang kukuh dan dikenali sudah di seantero malaysia, hehe, yeke?
kalau korang ada terserempak dengan mana2 jename KLUANG RAIL COFFEE kat mane2 selain kluang, itu bukan ori mane pon, yang ori betol2 kat sini la! terkenal dengan kopinya,tehnya, roti bakar dan telur separoh masak, sedap ooOOoo.. menjilat hujung tudung!! haha.. selamat mencoBa!
teh satu!!


roti bakar satu!!

3 comments:

eelya_khadeeja said...

maaf cakap la..

raja???

bagi aku diorang tu xder beza pn..

nnt mati tanam dlm tanah yg sama macam rakyat jgk..

cuba cakap skt ape raja2 kat malaysia ni buat tuk agama, bangsa dan negara??

kejenya rasmi sni, rasmi sne..

hbskan duit...

berseronok..

dimana nasib rakyat??

cuba pk adakah kita terbela..???

::sunshine:: said...

kluang kampong halaman ku..
yups!!!roti bakar ni mmg sedap..
aaarrgghh!!!tetiba rasa nk blk kampong je..klo blk kg..bgn pagi2 mkn kat stesen ketapi lama tuh..skang dah buka lagi satu kat corner depan kluang parade...nyum..nyum...

ariffredzuan said...

nyum3...betol3..
sedap oooOOooo...
hehe.
meh la dtg kluang rail coffee..

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!