I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, July 17, 2011

aku seorang pekerja Pam Minyak!

Assalamualaikum!
sangat lama aku tak update blog! kah kah kah...
bersawang bagai blog nih! kui kui kui...
yee.. sekarang masih lagi cuti semester..
aku? macam biase la, cuti2 ni cari rezeki..
keje ape? pam attendan je dekat petronas!
kah kah kah...

sepoloh? dua poloh? penoh?
hahahaha..
macam bangla ea?? watever! janji masuk. kih3

Gambar 1 : Arep beruniform 'Petronas Dagangan Berhad!'

Gambar 2: Inilah dia 'company; aku makan gaji!

Gambar 3: Hari2 duduk pam ni! haha

untuk pengetahuan, aku keje juz 3 bulan je. bulan puase start 1ogos2011 aku dah berhenti. malas nak keje time bulan pose ni. rehat2 sebelum nak naik semester. dapat kumpul duit kocek sikit dah la.. nanti tambah lagi sket dengan duit raye kannn~ hahaha..

1 comment:

hanna illy said...

silalah blnje naek sem nnti ye :)

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!