I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, February 18, 2011

Dia Senget! Dia Akuinya!

saLammm~

aku sangat tak paham dengan budak nih!
senget!
bongek!
sentap!
jiwa kacau kah?
suis otak tebakar ke?
sume ader............. kah3!

dia suke chicken chop!
suke jugak edit gambar! ini kami!
[pakwe dia kiri skali tu! Abg Own, haha]
ini mase celebrate besday Anis & Ada
[next entry aku buat pasal yg lain ok!]
mase ni kami berLima pi KLCC
[ntah bila lagi ianya akan berlaku pon xtahu, hehe]
sume kawan2 aku skrg jadi Yb, bz sokmo!
dan Hasilnya!
nak tahu sape mahluk yang senget itu?
harap mahap, dia dah ada yang punya!
Abg Own a.k.a ???? hahaha
to aini : aku amek pic kat Tiara sebab ade la! kah3

To aini lagi : jangan la sentap2! be cooL!
orang yang gigih tetapi cooL adalah orang yang best!

3 comments:

ribenaPeaceGurl :) said...

kureeennnggg hang pkcik!!!
die yg SENGAL! ckp org lak..
dush! dush! huhuhuh

maceehh..ahhaahah

haa..sbb pe amek pic den yg kt tiara neh? haaa.sesuatu~~

Miss Red said...

orng yang gigih ialah orang yang cool.........hahhahahah..

ariffredzuan said...

aini: haha sebab gambar tu aku kenal ko kat friendster. detik2 awal perkenalan sem1, hak3

as: hehehehe~ amboi pakai name miss red ea skrg hahaha

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!