I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 8, 2009

nazrul!! tahniah3 masuk AF7!! hehe

same tak kedua2 wajah di atas ni?? hehe.. mesti korang agree dengan aku kan?? hehe.. haha,sebenarnya aku sesaje je nak upload gambar terbaru pelajar AF7 dari johor bahru, namenya yazid,yang sebelah kiri tu.. yang kanan tu pulak housemate dan kwn baek aku kat uitm segamat,namenye mohd nazrol bin mahat. haha.. famous ko nazrol pasni.

AFUNDI NAZRUL!!!! hehe

hehe..sori nazrol,hik3.. actually saje mau bikin gimik maa...
sebab pelajar aF7 yang baru masuk ni muke sebijik dengan nazrol,kawan baek aku kat uitm segamat tu,hahaha... buat naz, jangan panas hati ek.. aku saje nak buat kau femes maaa..
gambate!! hehe

4 comments:

ila ni said...

ceh yo yo o suruh aku tgk blog die, dh la aku x layan af hahaha

wa caya sama nazrol!! <-- sape tah

fArlEeya said...

rip, aku pun tengok Af semalam. Ade lain sikit. Yazid lebih kurus

-PrinCess4hUbbY84- said...

oh adik ku...
ri2 akk terluper nak kc duit....
akk kc kat uitm k...

sya` said...

ha ah la... same...

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!