I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 30, 2009

3366 : eksiden di yong peng



salamm, ondaway nak pulang ke kluang selepas menziarahi usop di hospital segamat, aku terserempak satu kemalangan di yong peng, betul2 dihadapan masjid jamek. tak tahu la punca dia apa, cume langgar divider tengah2 jalan, and stop dekat tiang lampu tu..

toyota vios kalau tak silap aku, agak remuk juga la bahagian depan kereta tu..
aku dengar polis tu kata kat kawan dia, 3366!! (paham2 je laaa..hehe)


video

No comments:

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!