I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 16, 2010

tentatif arep rezwan 3 minggu yang laluuUuu~

kelmarin: at KLcc tengok alice in wonderlangGGggg
ada:arep:naz:anis
bayang2 : anis:arep:ada
ada:naz:anis:aini

2 minggu yang lalu : mid valley n KLCC bersame Nazrul..

salamm, masa ni kami mendapat temtang yang sengit drpd aini nadzirah, kah3.. sebab ape? hanya kami yang tahu, cam sengalllll, hohoho.. time ni kami tengok citer NIyang Rapik yang sememangnya merepek!! membazir duit! dah la beratur panjang gaban, last2 citer cam hampehhh~ huhu

kemudian kami melangkah kaki ke KLCC.. terlalu banyak gambar yang menarik, tengok kat fB aku ok~ kahhh3





3 minggu yang lalu : Hot spring sG. Klah

salammm, kuang3 aku lone ranger pergi ke hot spring sg.klah..
lebih kurang 40 minit dari tanjong malim, coba menentang jiwa ketika tu, kuang3...


1 comment:

rEDS gO tEGETHER said...

x ajk aku pun huhu....:(

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!