I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, September 14, 2008

M.U..?? wat daa tuttt....


haiyaaa.. apa dah jadi sama mU.. huhu..
aku ibaratkan match ni macam pertembungan antara USOP vs NASWAN (budak2 midaianZ)..
hahaha.. pelikkan apasal aku ckp camtu, actually mereka berdua tu fans kedua2 club ni. si USOP utk mU, n si NASWAN utk liverpool.. hehe..

so utk match kalini naswan menang.. hehe..
xpe usop, ade peluang lg nak kejar, apela sangat liverpool tu, huhu.. (suare kekecewaan)

LIVERPOOL, England - Selepas sekian lama dikecewakan, Liverpool akhirnya memperoleh kemenangan moral, semalam selepas berjaya menewaskan musuh tradisinya, Manchester United 2-1 di tempat sendiri, Anfield.

Keadaan itu pastinya satu tamparan hebat buat United menjelang perlawanan peringkat kumpulan Liga Juara-Juara Eropah menentang Villareal Rabu ini dan Chelsea dalam saingan liga, Sabtu depan.
.......................................................................

haha..aiyaaa... okla,saLamm, aDioSaaa...

2 comments:

.shasha. said...

sabar ye????liverFool kan 'kuat'hihi..arsenal pun tak kuat macam MU & liverFool hahaha
watpe?lama tak msg..sihat eh??

kutupintar said...

cis..perli je ek..hehe.. sehat alhamdulillah

hamsTer ni kawan baru turtLe~!! name dia Hamburger!!

Tolong Arep bagi Turtle makan! Nama dia Turtok & Tertib!